HGV-pastorat i karantænetiden. Se mere. Klik på foto.

Opdateret 01.04.20

HGV-pastorat følger de foreløbige anvisninger fra biskoppen over Haderslev Stift og Kirkeministeriet, til 31. maj. Se her hvilke arrangementer der er aflyst og oplysninger om kirkelige handlinger og andre praktiske informationer i forbindelse med karantænen:

NYE KONFIRMATIONSDATOER: HALK KIRKE lørdag d. 15/8 kl. 10.30. VILSTRUP KIRKE lørdag 22/8 kl. 10.30.

Alle kirkernes lokaler er lukket for besøgende. Men vi er her stadig:

Sognepræst Lars-Peter Melchiorsen vil fortsat være til rådighed efter nærmere aftale på 20138954 eller mail lpm@km.dk. På grund af den særlige situation er der tilknyttet ekstra præster til ”Sjælesorg på nettet” (se www.sjaelesorg.nu).

Følg “præstens øjeblik” på hgv pastorats egen facebookside her. Ønsker du ikke at logge ind på facebook, trykker du blot på knappen “ikke nu” .

Se optagelse fra Grarup Kirke af andagt på Mariæ Bebudelsesdag på youtube her.

Gudstjenester og andre forsamlinger:

AFLYSNINGER se kalenderen her.

Kirkelige handlinger indtil og med 31/5 i pastoratet:

Der kan blive udført kirkelige handlinger som dåb og vielser med deltagelse af max. 10 personer inkl. dåbsbarn, kirkebetjening. Det vil ikke ske i forbindelse med gudstjenester, og der vil ikke være offentlig adgang.

Ved begravelser og bisættelser må der max. være 1 person pr. 4 kvm. gulvareal i kirkens skib. Samtidig skal der være 2 m afstand mellem hver person. Det betyder, at der til kirkelige handlinger maximalt kan være i:

Grarup Kirke 15 deltagere.

Halk Kirke 20 deltagere.

Vilstrup Kirke 25 deltagere.