Anna og Caminoen. Aarøsund Badehotel d.19/9 kl. 19. Klik på foto

Anna Louise og Caminoen
Torsdag den 19. september kl. 19.00 på Aarøsund Badehotel

Øsby og Aarø Kirker i samarbejde med Klub Camino Haderslev Næs byder denne aften ind til foredrag med Anna Louise Tranæs Didriksen, som her i foråret har vandret hen over vores TV-skærme hver lørdag aften på Camino Haderslev Næs. Nu kommer hun og fortæller os LIVE om sine oplevelser og tanker ved at være undervejs. Gad vide, om hun også denne gang vil komme i sine røde jakke og med rygsækken på? Aftenen begynder kl. 19. torsdag den 19. september, og undervejs medvirker også Øsby Kirkes Kvindekor med indslag.

Arrangementet er allerede bredt omtalt på nettet, og vi er glade for at have fået de store fine lokaler på Aarøsund Badehotel stillet til vores rådighed, så vi kan få så mange af jer med. Der er i alt 180 pladser, og entréen er på bare 35 kr. inkl. kaffe, te og kage! Tilmelding er nødvendig, og du reserverer billet ved henvendelse på caminohaderslev@gmail.com. Når du herfra har fået grønt lys, indbetaler du beløbet på konto 5386-000245418 eller med MobilePay til 25560. Husk at skrive ”FOREDRAG” i kommentarfeltet, uanset om du betaler på den ene eller anden måde. Tilmeldingsfrist er 17. september kl. 12.00.

Som et særligt tilbud tilbyder vi, at du får foredraget gratis, hvis du benytter lejligheden til at blive støttemedlem af Klub Camino Haderslev Næs. Det koster kun 100 kr., og du kommer med det til at støtte vores 100% frivilligt baserede arbejde med at afmærke, vedligeholde, udvikle og markedsføre Camino Haderslev Næs, så kendskabet til og vandringen ud i naturen på vores skønne næs øges. Dette foregår ved henvendelse på samme mail-adresse, og du skal her oplyse navn, adresse, email-adresse, betalingsform og beløb. Når du har fået grønt lys, indbetaler du de 100 kr. ad en af de to nævnte kanaler. Husk i kommentarfeltet at skrive: ”FOREDRAG+MEDL.”

Når tilmeldingen er modtaget, sender vi en kvittering, som du skal huske at medbringe som adgangsbillet på aftenen.

Vel mødt til en forunderlig aften i Næs-caminoens tegn!