Babysalmesang i Hoptrup Kirke, start 3. nov. Klik på bamsen.

 

Babysalmesang i Hoptrup Kirke

Nu tilbyder vi igen babysalmesang i Hoptrup Kirke. Så har du en baby i alderen op til 10 måneder, så er det nu du skal melde dig.

Vi har holdstart fredag den 3. november og på følgende fredage: 10., 17., 24. november og 1. december og igen d. 12., 19. og 26. januar klokken 10-11.30

Til babysalmesang synger vi, lytter til musik og danser med børnene. Alt sammen små enkle sange og danse, som vi gør mange gange. For små børn er det vigtigt med en genkendelig ramme. Vi tænder lys og bruger flotte vifter. Vi puster sæbebobler og lader alt foregå i et langsomt tempo.

Børnene bliver meget optagede af hvad der sker. Og er ofte meget fascinerede af at være i kirkerummet.

Mange siger til mig at de ikke synes de kan synge, men det er slet ikke vigtigt. Babyerne er tæt på jer og elsker deres mors eller fars stemme. Jeg spiller til en del af sangene og synger for.

Så hvis du har lyst til at være sammen med dit barn om musik og sang på en tæt og nærværende måde, så meld dig til hos mig:

Organist Lone Skovgaard

Mobil: 30484376 / mail: skovgaard.p@gmail.com

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe, hvis du har uddybende spørgsmål. Og hvis du kender flere, der kunne tænke sig at være med, så giv dem en opfordring til at melde sig. Det plejer at være fantastisk.

Mange varme og forventningsfulde hilsner

Lone