Gospelworkshoppen i Starup Kirke – udsat til 2021. Klik på foto.

Udsat til foråret 2021! 

Gospeludvalget har fundet det mest forsvarligt at udsætte workshoppen til foråret 2021 pga. situationen med corona, her vil vi opslå begivenheden igen når tidspunktet nærmer sig!

Pas på hinanden!

Gospelworkshop og gospelgudstjeneste i Starup Kirke 24. og 25. oktober. Kirkerne Halk/Grarup, Øsby/Aarø, Vilstrup og for første gang Starup, er klar til at byde velkommen til en skøn weekend med dejlig gospelstemning.

Kirkerne har endnu engang hyret den top professionelle instruktør Claes Wegener. Vi havde en workshop med ham ,2019 i Vilstrup Kirke, som var mildest talt fantastisk – derfor har vi valgt at gentage succesen.

Vi er glade for at have Starup Kirke med i workshoppen, der altid er lærerig, sjov og giver en masse nye bekendtskaber. Claes Wegener er en energisk og karismatisk dirigent, sanger, komponist og arrangør med et dedikeret hjerte til gospeltraditionen, han er super professionel, og en eftertragtet underviser i gospel. Claes har taget salmerne fra salmebogen og piftet dem gevaldig op.

Tilmeldingen udsættes.

Betaling sker i døren på selve dagen eller med Mobilepay. Pris: 250 kr. Max. 80 deltagere.

Søndag afsluttes der med festlig gospelgudstjeneste hvor alle er velkomne til at komme og høre hvad deltagerne har lært, den er for alle og helt gratis, præst bliver Maria F. Baungaard.

Foto fra sidste års Gospelweekend i Vilstrup Kirke.