Konfirmander

Konfirmation 2020 

Konfirmander Halk 15.08.2020 – Fra venstre Michelle Bjerregaard Andersen, Ellen Egtved Nissen, Iben Willert, Karoline Bang Lei og Marcus Bjerning Olling. Foto – Michael Bring-Nielsen

Som følge af Coronaepidemien er årets konfirmation i Halk blevet flyttet til lørdag d. 15. august.

Stort tillykke til konfirmanderne, så lykkedes det, følgende blev konfirmeret i Halk Kirke den 15. august kl. 10.30:

Ellen Egtved Nissen, Tværbjerg 1.

Iben Willert, Halk Grønnevej 2.

Karoline Bang Lei, Halk Grønnevej 4.

Marcus Olling Bjerning, Småkærvej 23.

Michelle Bjerregaard Andersen, Småkærvej 23.

Konfirmationsforberedelsen 2020-21

Ny sæson begynder

Så gælder det konfirmationsforberedelse til konfirmationen 18/4 2021 i Grarup og 25/4 2021 i Halk. Nogle har tilmeldt sig, og der har været afholdt informationsmøder. Men man kan stadig nå at tilmelde sig. Af hensyn til planlægning og videre information vil jeg være glad for så hurtigt som muligt at få en melding om, hvem ellers der ønsker at følge konfirmandundervisningen her i Grarup og Halk. Det kan ske på mobil 20138954 eller mail lpm@km.dk.

Konfirmationsforberedelsen vil for Grarup, Halk og Vilstrup sogne ligge torsdag eftermiddag. Det er endnu ikke afklaret fra hvornår. Ifølge aftale med Domsognet skal konfirmander fra sogne, hvor der udbydes konfirmationsforberedelse på samme tid som i Domsognet, følge forberedelsen i hjemsognet. Der arbejdes på, at elever fra Realskolen vil få mulighed for at følge konfirmationsforberedelsen i Halk-Grarup og Vilstrup pastorat på udvalgte dage. Det vil dog stadig være sådan, at konfirmander, der følger forberedelsen i andre sogne, kan blive konfirmeret i Grarup eller Halk kirker, og omvendt konfirmander, der følger forberedelsen i Halk-Grarup og Vilstrup pastorat, kan blive konfirmeret i f.eks. Domkirken.

Der er gode råd og inspiration at hente på www.folkekirken.dk