Koncert. Halk Kirke. 3. april kl. 19.30. Klik på foto.

Koncert med Duo al Dente og FRB

Onsdag d. 3. april kl. 19.30 er der koncert i Halk Kirke. Gratis entré.

Hovedvægten i aftenens program varetages af Duo al Dente, som består af Kirsten Lund Jensen, blokfløjte og Per Weile Bak, lut og teorbe. Duoen spiller renaissance- og barokmusik og har gennem mere end 20 år spillet talrige koncerter i ind- og udland, ligesom de har udgivet flere anmelderroste cd’er. Kendetegnene for duoens optræden er nærvær, engagement og charme. Den intime musik med to fremragende musikere bliver præsenteret med vid og viden på et højt plan.

Som noget helt specielt præsenterer koncerten også FRB – det står for Fynslund Renaissance Band, et børne-orkester, hjemmehørende på Fynslundskolen i Jordrup, lidt udenfor Kolding. Orkestret består af knap 20 elever i alderen 9-13 år og ledes af Knud Jansfort, musikskolelærer i Kolding (og organist i Halk, Grarup og Vilstrup). Eleverne spiller på harpe, gambe, blokfløjte, krumhorn og slagtøj i et repertoire fra 1500-tallet. Dette orkester er helt enestående i sin art og finder ikke sin lige noget sted i Danmark.
Ved koncerten spiller de to ensembler både hver for sig og sammen. Helt sikkert en hel unik oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for.